HOMESTAY AYER KEROH FUNDAMENTALS EXPLAINED

homestay ayer keroh Fundamentals Explained

homestay ayer keroh Fundamentals Explained

Blog Article

These rules and expectations aim to maintain the content material on Scheduling.com pertinent and spouse and children-helpful, without restricting expression or powerful viewpoints. They're also relevant regardless of the remark's tone. Contributions must be travel linked.

The views expressed in contributions are those of Reserving.com prospects and Qualities, instead of of Booking.

Berita baik untuk anda! Kami menyediakan sebuah homestay yang terletak di Ayer Keroh dan MiTC. Jarak ke MiTC dari homestay kami hanya kira-kira 0.5km dan anda boleh berjalan kaki sahaja ke sana kerana kedudukannya yang amat dekat. Menarik bukan?

Villa besar ini sangat sesuai dan menjadi pililhan common untuk yang mahu mengadakan aktiviti hari keluarga, crew setting up, majlis pertunangan atau perkahwinan dan sebagainya.

Alang alang tu boleh bercuti sambil berjalan jalan tempat menarik di Melaka kan. Sebab tu nak cari Homestay atau hotel yang sesuai. 

Baca perkongsian ibu tentang twelve homestay terbaik di Ayer Keroh untuk makan angin bersama keluarga! 

“It really is truly worth though for team travelling to Malacca. It's only about 20~30mins to Malacca town. The host is rather welcoming and flexible on request(s).”

These pointers and requirements purpose to keep the information on Booking.com suitable and family-helpful without restricting expression of strong viewpoints. They are also applicable regardless of the sentiment in the remark. Contributions really should be vacation similar.

Dah lama tertarik dengan Kontena tu tapi tak de rezeki lagi nak ke sana..biasa remain dlm bandar Melaka tu hehe

Sila semak laman Net ini untuk maklumat terkini. Skrol ke bawah untuk melihat senarai kalendar seluruh negara atau pilih kalendar negeri anda. Pilih negeri atau wilayah anda Cuti pop...

Tak susah dah nak cari hotel atau homestay kalau ke Melaka. Banyak lokasi semua ada, cuma harga yang ni greatest.

This homestay supplies an incredibly relaxed accommodation and appropriate for any activities homestay mitc including loved ones gathering, birthday celebration, school reunion, and more.

MEmang cantik cantik belaka homestay melaka bandaraya bersejarah ni. Ayer keroh memang selalu sesak, tak larat nak tersangkut dalam kesesakan lalulintas.

Homestay ini dilengkapi dengan kemudahan yang lengkap seperti penyaman udara, Television serta siaran astro, peralatan memasak, dan mampu memuatkan seramai eight orang di dalam rumah tersebut.

Report this page